Actualitat Notícies

El comerç local de l’Horta Nord celebra la III Trobada i lliuramen dels seus premis
OCT 2022

Quasi un centenar de comerços participants i 32 candidatures als premis

La Casa de la Cultura de Museros va ser el lloc triat enguany per a acollir al teixit comercial, en la III Trobada de comerç de l´Horta Nord. Un esdeveniment impulsat per Pactem Nord i Facenord (Federació d'Associacions de Comerç i Empreses de l'Horta Nord) que pretén posar en valor el comerç local i premiar a aquells comerços i empreses en les categories de transformació digital, transformació ecològica, associacionisme comercial, comercie responsable i emprenedoria comercial.

L'alcaldessa de la població, Cristina Civera, igual que el regidor de comerç de Paterna, Fernando Carrión, van recordar la importància que té el comerç local per a les poblacions de la comarca i la necessitat de secundar-ho. En la mateixa línia van intervindre el gerent de Pactem Nord i el president de Facenord, que van parlar també de la importància del sector comercial a la comarca per a la generació d'ocupació i de l'associacionisme.

L'acte va continuar amb una interessant xarrada de comerciants que van explicar l'evolució de les seues empreses, tots van coincidir en la importància del tracte amb els clients com a element diferenciador i únic enfront de les grans superfícies.

Un total de 32 comerços van presentar la seua candidatura a les diferents categories i el jurat va dictaminar que el premi al comerç responsable anara per als comerços Herbasana (Museros i Foios) i Estudi 13 (Paterna), que va ser entregat per l'alcaldessa de Museros, l'alcalde de Foios i el regidor de comerç de Paterna.

Els comerços Sala Dietrich, Iñakis gastrobar (Puçol) i Fantasia i imaginació (Paterna) van obtindre el premi en la categoria Associacionisme Comercial, i van ser entregats pel president de Facenord i el regidor de comerç de Paterna.

El premi en la categoria transformació digital va ser per als comerços: EP Finques (Museros), Serendipia (Moncada) i Només per a mi (Foios), que van ser entregats pel regidor de comerç de Museros, i l'alcalde de Foios.

El premi en la categoria transformació ecològica va ser per a Perfumhada (Meliana) i Vicente Fort (Foios), i van ser entregats per la regidora de comerç de Meliana i el regidor de comerç de Foios.

En premi a l'emprenedoria va ser per a sis empreses: Cottonart (Rafelbunyol), Amivet (Meliana), Alfil.be (Meliana), Hiperoffice (Alboraia), La mar de bonics (Massamagrell) i Fantasia i imaginació (Paterna).

Finalment, el premi als mitjans de comunicació que estan al costat al comerç local va ser per al periòdic El Meridià l'Horta per les seues notícies i reportatges en suport al comerç de proximitat, que va ser entregat per l'alcaldessa amfitriona i el regidor de comerç de Paterna, en representació del president de Pactem Nord i alcalde de Paterna, Juan A. Sagredo.

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2023 - Ajuntament de Meliana - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme